Tulpen

Een website met One.com

 

Houdt contact met der wereld en bouw de perfecte website. Ontwerp zoals ik met Drupal, gebruik de Website Builder van One.com of WordPress, met prachtige websites als resultaat.

 http://one.me/nlauycfc

 

Lucy's Pitstop

Paddestoelen

Waar staat "deFrazuscompagnie" voor ?


               

Ik was eenenzestig jaar (alweer 12 jaar geleden) en met brugpensioen, ik vond dat ik een nieuwe uitdaging nodig had, ’t Is niet dat ik me verveelde, hobby’s genoeg, maar ik had mezelf misschien wat te bewijzen. Ik besloot een website te gaan bouwen, ik ontdekte op Seniorennet een cursus website maken met HTML. Dit interesseerde mij zodanig dat ik opzoek ging naar lectuur over HTML en ontdekte het boek “Basiscursus XHTML, CSS en JavaScript” van Peter Kassenaar en Peter Doolaard, en toen was ik vertrokken.

Later ontstond het probleem om bepaalde onderdelen van een website te delegeren en dat is natuurlijk moeilijk als de betrokken personen geen HTML en CSS kennen. Dus besloot ik om een CMS te zoeken en mijn keuze viel op Drupal. Deze cursussen heb ik gevolgd bij CVO Turnhout.

De naam van mijn eerste site bestond  uit twee delen, frazus en compagnie. Frazus is een combinatie van twee namen, compagnie staat voor mijn kinderen, kleinkinderen, familie en mensen die ik graag om mij heen heb. Volgens de "Dikke van Dale" staat compagnie voor een gezelschap van mensen (ook voor een kleine afdeling van een leger bataljon), dus de naam werd "deFrazusCompagnie" en is opgebouwd met Drupal. Mijn eerste website deFrazusCompagnie, geschreven in XHTML, zet ik over enige tijd misschien nog online als subsite  en wordt dan ook nog aangepast in HTML5. 

Ik wist en weet natuurlijk niet waar deze hobby nog toegaat leiden, het is nu allemaal al  uitgebreider en groter geworden dan ik eerst  van plan was. 

Maar ik  hou van het gezegde "Ouderdom is geen garantie voor wijsheid" en probeer me daar aan te houden en steeds bij te leren.

In ieder geval bedankt voor het bezoek aan mijn site